over dr. organic

gecertificeerde biologische beauty producten

Wij gaan op zoek naar de schatten van de natuur om de zuiverste en krachtigste extracten te vinden, waarbij we de wereld van de schoonheid verkennen, van eeuwenoude tradities tot superrijke botanische middelen, om baanbrekende formules te creëren waardoor u er ongelooflijk uitziet en zich ongelooflijk voelt.

Made with Aloe

we zijn gestart met aloë vera

Het is nog steeds het belangrijkste ingrediënt in alles wat we doen. Wij geloven dat elk ingrediënt telt, dus vervangen wij in onze producten water door biologisch Aloë Vera sap, zodat je kunt genieten van de voedingsvoordelen van biologische Aloë Vera voor de huid, het lichaam en het haar.
 
Aloe Vera
Made with Aloe

we zijn COSMOS organic

We zijn er trots op het grootste Soil Association COSMOS Organic gecertificeerde schoonheidsmerk in het Verenigd Koninkrijk te zijn - en we groeien nog steeds! COSMOS Organic is de toonaangevende wereldwijde biologische standaard voor de schoonheidsindustrie en biedt onafhankelijke validatie en certificering voor de ingrediënten die we gebruiken en de producten die we maken. En omdat het verbouwen van biologische ingrediënten beter is voor het milieu, weet je dat onze producten niet alleen beter zijn voor je huid, maar ook voor onze planeet.
Dr. Organic image
recycled + recyclable

we zijn vrij van schadelijke stoffen

Wij vermijden het gebruik van irriterende synthetische ingrediënten die vaak worden bekritiseerd vanwege hun harde bijwerkingen en wij gebruiken nooit parabenen, natriumlaurylsulfaat (SLS), synthetische kleurstoffen, petrochemische stoffen zoals minerale oliën, DHA, BHT en isothiazolinonen.
we're cruelty free

we zijn cruelty free

Wij streven ernaar een cruelty free merk te zijn en testen geen van onze producten of grondstoffen op dieren, en vragen derden ook niet om namens ons te testen.
we're vegetarian and vegan

we zijn vegetarisch en vegan

Al onze schoonheidsproducten zijn geschikt voor vegetariërs en de meeste ook voor vegans. In sommige van onze producten gebruiken we bijproducten zoals honing, bijenwas, propolis, koninginnengelei en slakkenafscheidingen, en deze worden altijd duidelijk als vegetarisch aangeduid op onze etiketten.
recycled ++ recyclable

onze verpakkingsbelofte

Wij willen ervoor zorgen dat onze verpakkingen zo ecologisch verantwoord mogelijk zijn, dus je zult zien dat onze producten in gerecyclede en recyclebare verpakkingen zitten en in FSC-gecertificeerd karton. Wij zetten ons in om onze rol te spelen als het gaat om plastic afval, dus waar mogelijk wordt onze verpakking gemaakt van gerecycled plastic dat is verzameld van kusten en waterwegen voordat het de oceaan bereikt.
Dr. Organic image

onze toekomst is groen

Bij Dr. Organic vertrouwen we op de natuur. Wij laten ons inspireren door de schoonheid van onze natuurlijke wereld om onze unieke reeks gecertificeerde biologische huid-, lichaams- en haarverzorging te creëren. Wij geloven dat schoonheid niet veel mag kosten. Wij zoeken ethisch naar de beste natuurlijke extracten, waarborgen hun zuiverheid door ervoor te zorgen dat ze biologisch zijn en mengen ze met de wetenschap om producten te creëren waarmee je er op je best uitziet en je goed voelt.